hellå

jaha. har så grymt tråkigt och är så grymt trött så jag vet inte vad ja ska ta mig till. sitter i skolan o har försökt pluggat lite men som vanligt glider man in på andra sidor och fastnar. iallafall så slutar vi nästa vecka vilket känns pissbra,tror de kommer bli en dunderbra sommar! eftersom jag är en tokiglitenhästtjej så ska jag tillbringa en vecka hos den bästa maria en vecka precis när vi slutat skolan, kommer bli så sjukt skönt, tar med calleponken och hjälper maria med allt som behöver göras, ett litet föl ska komma ut med hjälp av oss också, ehe kommer dö lite. nä men det kommer bli bra.
juste min helg ägde sönderrrrr, först låg katja o jag o kolla barnprogram hela förmiddagen tills klockan närmade sig 4 då vi knallade iväg och fixade lite bärka, hem o fixaochtrixa, sen kom alla goa tjejer. otroligt trevligt vare! var ju tänk att vi skulle mysa på yeah så som förra året men det äckligapissvädret gjorde att va for till strömpis istället. jaaa somna med smörpopcorn och katja i hela sängen,  mums. lördag gick vi allihop till the planet o käka pizza o tacos, vill bo där, och kvällen spenderades med denicen och harry potter maraton! myspys
jaa nu ska jag snart kila hemåt till min älskade musfamilj som snart ska få åka hem till finnerödja och bo med två kissar under sommarn, undra hur många möss jag har kvar sen..

sötbild på supersugnaronjaochdenmindresugnahanna

musfamilj


karin!


lillemor


tjejer + Lenny

så nu ser alla vilken grymt söt musfamilj jag skaffat mig, blir inte lika ensamt i lägenheten när dom här tre busar runt hela dagarna, hehi

iallafall så sitter duktiga jag i skolan, va tillochmed på matten imorse! ohyeeeeaaaa
slutar om nån timme eller två och då tror jag nog att jag sätter mig på bussen till hfors för o mysa i solen, man njuter ju inte hälften så mycket av solen när man är i stan som när man sitter på en filt i gräset nånstans i skogen, tycker jaaaa

små lätta moln



min fina pålle som fick komma ut på en mysig långtur i solen idag, va ett tag sen, skämsssssss
tycker jag har gjort massa saker idag, har leget på filten ganska många timmar men har ju hunnit med o förstöra fars gräsklippare iaf hehu. sen har jag fixat massa tvätt och pluggat lite, väldigt lite, och nu sitter jag här efter en promenad med lilleputtesnuttebror, sådeså.

JUSTE! alla måste baka scones med solrosfrön i, sååååååå makalöst gotttt





blogggg

kikar in här en sväng nu när jag sitter hemma i finnerödja och har inte allt för mycket att göra.. fast jo, har rätt mycket att göra, tusen biljarder skolgrejjer.. fast sånt kan man inte göra när solen är framme då man mycket hellre ligger på en filt på gräsmattan och gosar med den gosigaste kissen ever. haft ganska fullt upp sista tiden, ganska mycket utgång nu när jag finally blivit 18 dåråå, sen skolan såklart och så har jag ju skaffat mig en stor musfamilj, två bebisar och pappa lenny, aaah älskar dom.
haha älskar mig själv ibland alltså, va hemma hos mormor i helgen för mammas bror från uppsala var nere med sin treåriga snutte så va ju såklart tvungen och åka bort o gosa lite, iaf så satt jag på trappen när jag inser att mobilen var bortsprungen, leter en stund och inser att den har trillat ner i en putteliten springa mellan trappen och huset.. dööö. så de va bara och gräva ett stort hål framför trappen och sen krypa under och hämta den. bara och bara.. så nu har jag bytt mobil vilket behövdes!
nä nu ska jag va snäll mot min mor o far o klippa gräs o rida pållen en sväng, kanske plugag en stund också..

RSS 2.0