länge leve nisse

ehm uppdatering vare ja, skriver ju nu iaf. mår helt awesome just nu faktiskt, 2 skoldagar kvar, har sen elva dagar här hemma att tillbringa med allt o alla innan jag åker till miami i 6 veckor. uppsala den fjärde planerat iaf, kusins student och så, åker sedan till sthlm för o supa ner sig med isabelle och patrica o deras cruel typ, kanske även madde kommer med på ett hörn. kommer iaf hem den 22 juli och då har jag typ 6 veckor kvar på sommarlovet, lite bra!
aah har lite ångest över ksolan känner jag, har typ 4 uppgifter som jag inte lämnat in, sug, vill inte ha ig i nått men lutar åt de i allafall företagsekonomin.. hmpf och datorn är såklart trasig igen, råka ha den i en påse med drickyoghurt och det  slutade med att drickyoghurten försvann in i datorn så ja.. fick lämna in den igen.. har en lånedator från skolan nu, men har inget lösenord så har varken spotify eller msn..
de är fredag och hanna ligger hemma i sin säng o typ somnar snart?! och då har jag ändå varit ledig två dagar! hehu dåligt med pengar o sånt gör att man får ligga hemma ibland och kolla så ska det låta med sin mor o far.. imorrn är dte lördag och yeah festivalen, adept bl.a spelar, även nikk o hans band, lite bra sådär, åker nog upp med lucas, marcus, tommy skulle jag tro, bärsar, tältar osv. tror de blir awesome faktiskt. neh funderar på scrubs, mysa med min elefant o sen typ sova kanske? ja jo så blire.
gnatt osv





RSS 2.0